Taloyhtiön viestintävälineet

Perinteisesti taloyhtiöissä on viestitty jakamalla tietoa paperin välityksellä. Tiedotteet ja kokouskutsut on toimitettu jokaisen postilaatikkoon ja taloyhtiön julkisiin tiloihin.

Ei pidä unohtaa taloyhtiöissä vaikuttavaa pihaparlamenttia, joka parhaimmillaan edistää tiedonjakamista ja taloyhtiön toiminnan kehittämistä. Pahimmillaan pihaparlamentti on pienen piirin juorukerho, joka vaikeuttaa taloyhtiön hallituksen toimintaa.

Sosiaalisen median käyttö on lisääntynyt taloyhtiöiden keskustelu- ja viestintäkanavana. Varsinkin Facebookin käyttö on lisääntynyt. Sosiaalinen media on hyvä kanava viestintään ja keskusteluun. Viralliset päätökset tekee kuitenkin taloyhtiön hallitus ja viime kädessä yhtiökokous.

Myös sähköpostin käyttö on lisääntynyt. Sähköpostin käyttö säästää materiaalia ja tehostaa työtä. Kannattaa myös muistaa vihreät arvot. Sähköpostin käytöllä paperin kulutus voidaan minimoida ja näin säästää luontoa.

Erilaiset avoimet keskustelutilaisuudet lisäävät myös luottamusta eri osapuolien kesken. Erityisesti asukkaille on hyvä antaa mahdollisuus kysellä ja kommentoida suuria korjaushankkeita. Hallitus voi myös järjestää säännöllisiä keskustelutilaisuuksia.

Erityisen hyvä tapa tutustua, vaihtaa tietoa ja keskustella ovat taloyhtiön yhteiset talkoot.

Anna äänesi kuulua 

Tärkein tapahtuma on kuitenkin yhtiökokous, jossa tehdään taloyhtiön tärkeimmät päätökset. Valmistaudu huolellisesti yhtiökokoukseen ja anna äänesi kuulua.

Suomen Talotiedot Oy tarjoaa uudenlaisen ja tehokkaan välineen Taloyhtiön viestintään. Tutustu jo tänään ja vie taloyhtiösi viestintä uudelle tasolle.Jaa sosiaalisessa mediassa:


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fwww.talotiedot.fi%2Findex.php%2Fblogi%2Fviestinnan-valineet-taloyhtiossa-viestinnassa%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/www.talotiedot.fi/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/www.talotiedot.fi/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 76

Warning: file_get_contents(http://urls.api.twitter.com/1/urls/count.json?url=http%3A%2F%2Fwww.talotiedot.fi%2Findex.php%2Fblogi%2Fviestinnan-valineet-taloyhtiossa-viestinnassa%2F): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/www.talotiedot.fi/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 76

Blogiarkisto